Adventní kalendář: 19.

Už se nám to sakra blíží, šňůry aut do nákupních center vedou ze všech směrů v každou denní dobu (a já mám sobotu, protože od včerejšího odpoledne má Lvíček dovolenou, až do pátého ledna!), šílenství vrcholí… převzorní tchánovci mají už zabalené všechny dárky, my jenom nakoupené (zaplaťpámbu) a zabalené jen pro každého navzájem.

Musím přiznat, že i když Vánoce miluju, tohle období mě nevyhnutelně stresuje. Nejen, že přes všechnu snahu o pohodovost prostě některé věci – typicky aspoň ty dárky 😉 – být musí, ale hlavně je všude spousta lidí, všichni šílí, pošty a doručovací společnosti nefungují… a nápady na adventní „okýnka“ docházejí 🙂 Tak se mi to oboje spojilo v jedno a chtěla jsem vám říct: nenechte se tím moc otrávit a semlít. Udělejte si radost. Já si dnes na poště vyzvedla balíček knih z bux.cz a nebyl mezi nimi ani jeden dárek: všechny byly pro mě (resp. pohádky pro Briguš, ale až bude větší). Krom toho jsem si zcela trapně koupila věci, které chci, které se mi líbí a které vím, že mi pod stromeček nikdo jiný nedá: sadu moka lžiček (za známky se slevou z Intersparu), Albi diář a sadu toaletní vody s deodorantem. Zabalím si je, ne nějak přehnaně, ale strčím do vánočních taštiček a dám si je pod stromeček. A vám radím totéž – mrkněte buď do svého oblíbeného eshopu, nebo na slevový agregátor (třeba skrz.cz) a chvilku brouzdejte, jestli nenajdete něco, co by vám udělalo radost a od nikoho jiného to nedostanete. Taky si zasloužíte ocenit… 🙂 (A jestli ještě nemáte všechny dárky, je to ideální příležitost pořídit nějaké bez tlačenic ;))

Dnes výjimečně bez obrázku z mého instagramu, zato tematicky: pokud koupíte slevový voucher, jak ho aspoň trochu originálně předat…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.