Skeč magnetický aneb nástrahy života se sourozencem

Dárek k narozeninám, který Bibinu nejvíc nadchnul, byla plakací panenka od babičky. Až po rozbalení jsme ovšem zjistili, že je to panenka „nemocné miminko“ s injekci, teploměrem, stetoskopem a „medicínkou“. Stetoskop a lžička s lékem fungují na magnetickém principu – to jen na uvedení do děje.

Před pár dny objevila B. náš (pohříchu poslední dva roky krutě zahálející) šuplík se společenskými hrami a v něm základní sadu Geomagu. Magnetické tyčinky a kuličky ji nadchly a od té doby vyžaduje minimálně jednou denně „pučit gomák“. Takhle si hráli dnes večer s Lvíčkem a měli na gauči miminko i Geomag, já myla nádobí… a L. se svou inženýrskou náturou dostal nápad.

„Počkej, uděláme fór,“ prohlásil – a přiložil brečící panence k pusince místo lžičky léku jeden z magnetických dílků. Fungovalo to. „Vidíš, miminko spapalo Geomag a už je v pořádku,“ pochlubil se Brigitce.

Já u dřezu hlasitě zaštkala.

„Myslíš, že jsem Motorka právě připravil o život?“ došlo manželovi…

Příspěvek byl publikován v rubrice Pidižvíci, Skeče a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u “Skeč magnetický aneb nástrahy života se sourozencem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.