Vážně půlka roku? (opožděný 25. týden)

Nemám prostor nic pitvat. Slunovrat, konec školního roku, všechno prošumělo a já jsem pořád uprostřed kolotoče hnisu ze všech tělních otvorů, vyšetření a milionu lahviček s kapkami a léky. Léto budiž pochváleno.

Fotky z minulého týdne tady. A nechci absolutně nic slibovat, ale z tohohle týdne by snad mohly nějak aspoň do konce svátků být. Stejně není co fotit…

Příspěvek byl publikován v rubrice Tak všelijak a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u “Vážně půlka roku? (opožděný 25. týden)

    • Díky moc… už tomu nějak přestávám věřit, v sobotu nám bylo líp a včera na noc se zas všem přihoršilo, už to jedem pomalu měsíc, nechápu…

  1. Já už jsem to taky s létem vzdala. Snažím se to brát pozitivně, že po tomhle maratónu mají s chorobama vybráno tak na 2 roky dopředu, ale prokládám to temnýma myšlenkama, abych neměla na ty dva roky vybráno já doma se strídajícíma se soplákama. Btw. Bibi má parádní mikádo!

    • Takových pozitivních myšlenek už ani nejsem schopná 😀 momentálně mám pocit, že budeme nemocní už napořád…

      Díky! Nikdy jsem nemyslela, že bude takový účes (v takovém věku) nosit, ale tak nějak to vyplynulo, když byla poprvé u holiče, a zalíbila se nám v tom 🙂 teď naposled už jí to stříhal rodinný kadeřník.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.