Happy Halloween

Mám ten svátek ráda. Před dvěma lety jsem ho slavila v Googlu, kde byla na pravidelné páteční oslavě TGIF kostýmní party, loni jsem chtěla uspořádat oslavu doma, ale nějak to nevyšlo (kvůli pokročilému těhotenství jsem to nedokázala nějak moc hrotit). A letos? Moc jsem toho nečekala, ale nakonec jsem byla spokojená: k večeři těstoviny s očními bulvami, jako chuťovku po večeři párečkové mumie a k tomu svíčky a nejnovější simpsonovský díl Treehouse of Horror. Nevyšel jen správně krvavý svařák (měli jsme načnuté bílé víno a navíc se mi s ním už nechtělo svařovat 🙂 ) a halloweenské linecké, na které mám ale těsto v lednici a snad je spolu s Lvíčkem upečeme o víkendu.

(Omluvte zapatlaný stůl, skleněná deska se prostě NEDÁ udržovat. A taky kvalitu fotek z telefonu. Nevíte o nějakém slušném fotomobilu?)

Popravdě doufám, že než Brigitka trochu povyroste, ujme se i tradice halloweenských kostýmů a maškarních party pro děti (koledování bych asi tolik nemusela). Ať už slavíte, nebo ne, doufám, že jste měli fajn večer…

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Foodblog, Tak všelijak a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u “Happy Halloween

    • Dušičky jsou taky fajn, ono to má v zásadě stejný základ, to propojení se světem mrtvých, jen Halloween je veselejší 🙂 ale já jsem takovej známej importér, pro mě čím víc svátků, tím líp, nejradši bych přejala i Díkůvzdání 😀 docela mě mrzí, že tu nic takového nemáme… blbý na Dušičkách je, že naše rodinný hroby jsou po všech čertech a zrovna o dušičkovým víkendu je vždycky tak strašnej provoz, ale plánujem to objet za týden nebo za dva… ráda bych jim konečně přivezla ukázat beruli.

  1. (heršvec, už mi to nedovolí zanořit komentář) – určitě někdy pojedem, ale popravdě, jak je to na opačnou stranu od Prahy a jen cesta bude přes hodinu, možná hodinu a čtvrt, tak to pořád oddaluju… až zase budeme bydlet na východě, zajedeme doufám častěji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.