Stručně – 46. týden

Marně bádám, jestli se stalo vůbec něco, o čem má cenu psát – pár balíčků v rámci Dne dopravy zdarma a středeční slevy v C&A mi přijdou tak přízemní, že to ani nemá cenu. Nečekaně jsem zase vyhrála v soutěži bux.cz recenzní výtisk Polí od Kevina Mahera a včera ho dočetla, recenze bude určitě i tady, ale rovnou řeknu, že zatím nevím, co napsat: tři čtvrtiny knížky jsou super, hustý, perfektní… a nad tou poslední čtvrtinou si můžu uvrtět hlavu.

Včera jsme šli s Moraváky do centra Prahéviďhelé a na vánoční kafe do Starbucks (konečně!). Orange Mocha překonala moje představy, je to jako pít rozpuštěné pomerančové Arabesky nebo dezertní želé piškoty (jaffa cakes). Když honny spatřil na vlastní oči možnost přehazování korbičky sporťáku z jedné strany na druhou, prohlásil, že právě začal chtít dítě 😀 Jo, a taky jsme si užili výhled na úplněk z nábřeží cestou k autu.

No a dneska se mlha celý den nezvedla, tak celý den hniju doma (L+B se vydali nadýchat oparu aspoň dopoledne, kdy jsem uklízela) a kdyby mi L. nepřipomněl, že je neděle, ani nevím, že mám blognout. Nejsem si jistá, jestli byl tenhle tejden fakt tak o ničem, nebo mám jen takovou sklerózu. Asi část obojího.

Příspěvek byl publikován v rubrice Tak všelijak a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.