Pomocníček

Od včerejška mám doma výpomoc v domácnosti – za stravu, ošacení a byt 😉 Briguš vyndala prádlo z pračky do připraveného koše (to už dělá dlouho, sem tam se sice netrefí, ale zase je svědomitá a pro zapadlé kousky prádla do bubnu vleze skoro celá), pomohla mi ho odnést do obýváku a tam, místo aby rozmetala prádlo po podlaze, jako dělala doteď, mi kousek po kousku všechno přinesla a popodávala k sušáku, kam jsem ho rozvěsila. Dostala velkou pochvalu a hodlám si to (zne)užívat, dokud ji to bude bavit 😉

Příspěvek byl publikován v rubrice Pidižvíci a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u “Pomocníček

  1. Přesně, ti tříleťáci už jsou natolik chytrý, aby pochopili, že uklízet budou do konce života a je potřeba nevynechat jedinou příležitost, jak se tomu ještě moct vyhnout. Žmur mě dovádí k nepříčetnosti, že se šine po pokoji shrbenej s hlavou u kolen a hračky uklízí štítivým úchopem mezi palec a ukazovák. Efektivita takové práce v minusových hodnotách, takže většinou nevydržím a naházím tam zbytek rychle sama. Mmch na otázku, kdo je, že se tak sune, mi odpovídá, že starý dědeček.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.