Doznání

Jsme strašný, příšerný opičí rodiče.

Když nám prarodiče nabídnou hlídání, na jedno odpoledne se Brigule zbavíme rádi. Na jeden večer+noc taky. Ale teď jsme ji museli nechat hlídat celý den ve čtvrtek kvůli zařizování s bytem, a v pátek jsme měli domluvenou minidovolenou – odjet ráno, přespat na Vysočině a dnes navečer zpátky. Jak jsme s ní nebyli celý čtvrtek, začalo se nám pekelně stýskat už v pátek kolem poledne, odpoledne jsme vážně zvažovali odjezd domů a nakonec nás zarazila jen nezrušitelná rezervace hotelu a snaha nevychovat z ní závisláčka – ať si u milované babi aspoň trochu trénuje. Dneska jsme to jednomyslně zabalili hned po obědě a celou cestu o ní mluvili 😀 (Radost ze shledání byla všestranná, Bibina se na mě nalepila a radostně opakovala „mamů, mamů, mamů…“)

Příspěvek byl publikován v rubrice Pidižvíci a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u “Doznání

    • A tak to já jsem, budu doufat, že nám to vydrží… 🙂 ale takový nějaký odjet třeba na tejden, to zatím zdaleka nepřichází v úvahu 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.