Milostný trojúhelník

Celé odpoledne nemluvila Brigitka o ničem jiném než o Dariovi, kterého potkala po týdnu ráno na hřišti. Jedinou zmínkou o Dariovi jsem ji dostala do předsíně obouvat, na hřišti pak po ujištění, že je na cestě, prostála deset minut u branky s toužebným „Dajo bude! Dajo!“

S Dariem jsme došli na dolní hřiště, kde byla Simonka. Se Simonkou jsme se párkrát viděly v herně, je stejně stará jako Dario a o něco starší než Brigitka. A Dariova dávná kamarádka. Začali si spolu hrát na písku, honit se, přetahovat o Dariovo odrážedlo. Briguš si hrála sama, ale když jsme všichni společně vyráželi na zpáteční cestu, občas už tiše fňukla „Dajo“ a vypadala vyloženě sklesle.

U našeho domu jsem ji vybídla, ať Dariovi zamává, ale ten si jí ani nevšimnul. Bibina se rvala z kočárku, tak jsem ji vecpala zpátky a rychle zajela do domu, kde jsem usoudila, že už ji můžu pustit. Dario se zabýval elektrickou krabicí před vchodem, ale když Briguli uviděl, otočil se a přimáčknul pusu na sklo. Briguš spustila srdceryvný řev…

…a mně to fakt trhalo srdce, jako kdyby to bylo moje zklamání v lásce, a ne její.

Příspěvek byl publikován v rubrice Pidižvíci a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

8 komentářů u “Milostný trojúhelník

  1. První lásky…
    Jsem ráda, že znám i ten druhý pohled. Do Kryštofa se zamilovává každou chvilku nějaká slečna a já už ztrácím pomalu přehled:-)))

    • Taky jsem si na vás vzpomněla, tebe a Puffin apod… vůbec nevíte, no 🙂 fakt mi jí bylo líto, kočky.

  2. Hmm, první lásky jsou potvorstvo. Mišák nedávno dostal kopačky od své dávné několikaleté obdivovatelky ze školky. Byla jsem z toho víc mimo než on (hlavně vůbec netuším, jeslti to má nějakou příčinu, něco se stalo nebo prostě jen tak… Ještě musím zjistit…).

    • Neke, od Natálky? No to jsou konce! Ale tak aspoň že vím, že to není jen holčičí záležitost, měla jsem poslední dobou pocit, že chlapečkové jsou ti uhánění… 😀

  3. Mně taky přijde, že jsou uháněný spíš kluci. Pižmič na své obdivovatelky celkem hází bobek a poměrně důrazně opovrhuje vším holčičím a růžovým:)

    • No já budu doufat, že se to omezí jen na batolecí věk a pak jí vysvětlím, že běhat musí chlapečkové za holčičkama (a že jim to bohužel bude minimálně pár let trvat :D)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.