Pár drobností

Za prvé, omlouvám se za nefunkčnost galerií. Měla jsem plugin, co je vkládal z Picassy, a Google změnil API, takže je to rozbitý. Nevím, na jak dlouho, je možný, že příští týden bude muset být odkazem.

Bibi bylo včera dvacet devět měsíců.  Shodou okolností jsem potkala dvě holčičky, jednu dvouletou a druhou určitě ne o moc starší, co už byly obě bez plínek. Jinak je moc šikovná, dostává mě její všímavost a dedukční schopnosti – třeba jde kolem stránky s mým itescem a prohlásí „nákup!“, přičemž si nevzpomínám, že bych jí někdy cíleně ukazovala, že tam nakupuju. Nebo si všimne, že na sloupku je odlepená reklamní samolepka, co tam byla. Všeho si všímá, všechno hlásí, a dokáže i konstruovat slova – jako když jsem jí říkala, že větrníček na figurce z kindervejce se doopravdy na fouknutí netočí, a ona trvala na svém, že je „foukací“. (A měla pravdu.)

image

Mňága se jí líbí.

Jsem zvědavá, jak snese další stěhování. Zatím ji lákáme na závěsy se sovama 😉

A jsem zvědavá, jak to zvládneme my. Jediná klika, že se nemusíme stresovat nutností zabalit všechno – a oblečení, nádobí a věci pro děti snad za den a půl pobalíme. S Bibinou se totiž fakt nedá. I kdyby mě nechala nějaký ten kus výbavy domácnosti sbalit, šplhala by po hotových krabicích a srazila si vaz. Stačí, že má parádní monokl po nevybraném parakotoulu z postýlky.

Ale musím říct, že se docela těším zpátky. Ne, že by to bylo podstatné, děláme to čistě kvůli dojížděcím časům do Berouna. Tak uvidíme, na jak dlouho tentokrát…

Příspěvek byl publikován v rubrice Pidižvíci, Tak všelijak a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u “Pár drobností

  1. Čičman oslavila narozky v neděli a dostala sadu kalhotek – sice s nadšením vyzkoušela, ale první počůrala cca po 3 minutách a pak zhnuseně přišla s plínou v ruce, že tohle už jako nebudeme opakovat. My tedy nikoho na procházkách nezahanbujeme, že jejich děti nosí ještě plínu – Čičman je navíc vysoká, takže vypadá jako 3-letá holčička, co nemluví a čůrá do plínek;)

    Vlastní stěhování nezávidím, ale výsledný efekt bude jistě úžasný a podle popisu toho nebude tolik. Naposled jsem se stěhovala před dětmi a už to přesně vidím- sjíždění krabic a to, jak na chodbě vybalují a nosí zpět to, co jsem já zabalila..uf. Zaměstnejte babičky.)

    • Bez babiček by to nešlo, přiznám. Ono i tak nám dalo dost zabrat neodložitelné mimino 🙂 krabic byla půlka, ale zase přibyl nábytek (což už byl ovšem problém stěhováků ;)). Díky. Pevně doufám, že teď zas aspoň půl roku, možná i rok bude klid! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.