Proč ještě nejsou fotky z Krkonoš

První týden po horách jsem prala a tak nějak celkově dávala domácnost dohromady. Druhý týden měla B kašel a já se taky vymotávala z nějaké virózy, se zdravým a nevybouřeným koblihem kombinace jak víno. Ve čtvrtek šupala do školky, protože kašlala už jen tak dvakrát za den a nebylo s ní pořízení. Ve čtvrtek jsem dávala dohromady kůlničku na dříví, kterou mi tu za ty tři dny děti zanechaly (a třeba v úterý už se mi celé odpoledne klepaly ruce, jak se přeřvávaly, tahaly o moji pozornost, dělaly schválnosti a zlobily). V pátek mě z těch bouřek a stresu dohnala a knokautovala migréna.

A když jsem se těšila, že tenhle týden to dám konečně všechno dohromady, probudily se dnes obě děti se zánětem spojivek. Tramtadadá!

Příspěvek byl publikován v rubrice Tak všelijak a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u “Proč ještě nejsou fotky z Krkonoš

    • Díky… v červnu jsem to, přiznám se, moc nečekala – ale teda v okolí je nemocnej každej druhej, jak v L. práci, tak B. spolužáci a moje netové kamarádky. Asi pořád to houpání s teplotama.

  1. Znám to, znám…v pondělí jsem snídala kafe a Modafen, protože mě skolila viróza a od neděle tříme štafetový kolík neštovic Čičman:/ A je to masakr, na to, že je mladší, a vlastně v ideál věku, jich má dvojnásobek a ještě v intim partiích jako bonus:( Uf, kdeže je to pohodový léto?

    • Před náma, určitě! Mně přijde ideální věk až tak ten Žmurův, jestli teda nějaký… držte se!

  2. Drž se, já nutím oba nosit brýle na sluníčku a Eli to docela bere. (Jedna slečna mu řekla, že mu „děsně sluší“. Dme se pýchou ještě teď!

    • No oni k tomu měli ještě rýmu a kašel, tak jsme stejně ven nechodili. A Brigule brýle ztratila, ale už byly zakoupeny pro jistotu dva náhradní exempláře, léto bude dlouhé 🙂 Lichocení funguje na skoro všechny chlapy! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.