Skeč plnicí

Ráno, mumraj před odchodem do školky. Přiběhnu do koupelny s odsávačkou nudlí, kterou potřebuju vypláchnout. (Jestli vás napadá, že jsem jedna z matek, které ráno hicující dítě zbaví všech inkriminujících sekretů, nalejou ho nurofenem a nechají na něm a na školce, ať si nějak poradí, tak nejsem! Ale s příchodem podzimu se oba potřebují tak dvakrát denně vysmrkat, a Vikouš to ještě holt tolik neumí, tak ho nechci trápit ucpaným nosem.) Umyvadlo ale zabírá Lvíček s bohulibou, leč dost pomalou činností – dolíváním náhradní náplně do pumpičky na mýdlo.

„Nemusí to bejt plný!“ stepuju nad ním, aby to urychlil.

„Ale nemusí to bejt ani prázdný,“ opáčí filozoficky můj muž a v klidu doleje náplň.

Příspěvek byl publikován v rubrice Skeče a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u “Skeč plnicí

  1. …no prostě stejně jak s tou odsávačkou:)
    Btw. mě teda plná odsávačka hemlů plní nějakým zvláštním pocitem blaha a zadostiučinění, možná mi to jednou přijde líto, až budou smrkat obě děti. No, vždycky ji člověk naštěstí může obrátit ještě proti sobě, žejo.

    • Ne že bych to nezkoušela! Ale vymejvat to mě teda moc nebaví, radši ty papíráky. Uspokojení z dobře vysátých dutin ale sdílím (děti tolik ne) 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.