Čtenářské záseky

Mám rozečtených pět knížek.

Tedy mám jich rozečtených daleko víc, když počítám dětské knížky, důstojné seberozvojové titulky z nočního stolku, na které mám čas a chuť tak jednou za měsíc, a e-book, u kterého jsem až po pěti procentech před dvěma lety zjistila, že jde o třetí a ne druhý díl série, přičemž druhý nemám a asi neseženu (a do knihovny se mi nikdy nechce). Ale z pěti rozečtených, které fakt čtu, jsem u pěti na 29 %.

Já totiž z nějakého důvodu fakt nemám ráda trojky. Třináctku a procenta 30-39 profrčím, co nejrychleji můžu, a snažím se moc nekoukat na stavový řádek. A tentokrát se mi do těch třicítek fakt nechce. Dokonce tak, že jsem rozečetla (a dočetla) šestou, a dokonce dočetla i anglickou knížku, kterou jsem četla někdy od dubna a poslední měsíc visela někde za půlkou.

Tak se do toho fakt musím vrhnout. A dočíst. Ale zase, až to budu mít, už budu mít lehce po poločase prakticky hotovou i letošní čtenářskou výzvu 😉 dám vědět!

Příspěvek byl publikován v rubrice Tak všelijak a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.