Skeč švadlenkovský

Nebudu popírat, že mě k tomuhle postu inspiroval lobo a jeho časté slovní hříčky. Před časem mi totiž Lvíček slíbil (napůl v žertu, pokud bych měla opravdovou motivaci, pořídím si ho sama!), že až nebudu mít na těle žádnou modřinu, koupí mi šicí stroj, o kterém jsem uvažovala, abych mohla sem tam spíchnout něco na Brigitku nebo nám založit nohavice kalhot. Jsem totiž fakt dost špatně koordinovaná a každou chvíli jsem se přerazila o nohu postele, debilně vyčnívající do prostoru, nebo nabrala stehnem roh kuchyňského stolku (po té poslední epizodě mám dokonce pod modřinou nemizející bulku, achjo). Z té poslední už jsem se ponaučila – stolku se vyhýbám obloukem a jsem, zdá se mi, mnohem opatrnější. Jenže stačilo šlápnout na hadici od sprchy při nalézání do vany, a už mám pod kolenem nový, krásně fialovějící exemplář.

Pointa je jasná: protože jsem nešička, nikdy nebudu šička…

Příspěvek byl publikován v rubrice Skeče a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

5 komentářů u “Skeč švadlenkovský

  1. buďme upřímní, já používám výhradně ty slovní hříčky, jež lze označit adjektivem debilní – proto jsem v kolektivu tolik oblíben!

  2. já k šicímu stroji přišla jak slepej k houslím a ani trochu jsem ho nechtěla, dokonce jsem ho dlouho přehlížela, ale teď se máme docela rádi.. trochu se snaž 😉 at si k vám taky najde cestu 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.