7. týden: Rýmičky

Rýmu jsme postupně chytli všichni: nejdřív já, pak Briguš a teď to dostihlo i Lvíčka. Za týden zmizely dvě krabice kapesníčků a nějaké zážitky se limitovaly na rychlou procházku po sídlišti (zjistili jsme, že aspoň krátká je nutná, aby se zvíře trochu utahalo a spalo dřív než v půl desáté).

Páteční Valentýn v Dishi. Hlídat přijela tchyně a přivezla Brigče „k Valentýnu“ kočárek s panenkou. Brigule měla z kočárku oči navrch hlavy, pořád s ním jezdí a panence začala říkat „nána“, na rozdíl od panenky-miminka, která je „meme“. Dneska se už ale nad miminkem zamyslela a napůl tázavě, napůl objevně zajásala „nána?!“ – ať žije vznik logických kategorií 😉

Lvíček je týden doma a pořád se úplně nevzpamatoval z jetlagu. Prý se říká, že cestou na západ člověk potřebuje na srovnání (počet přeletěných časových pásem / 2), cestou na východ pak počet přeletěných časových pásem… přeletěl jich devět.

Mimochodem, přivezl ze Států domů dózu neuvěřitelně skvělých buráků – chutnají jako burákové máslo v sypkém stavu. (Před chvílí mě u televize požádal, jestli bych jích po něm pár nehodila… tak jsem nemohla jinak, než že jsem asi pět vysypala z krabice a vrhla je po něm; jsem hrozná :D)

Koupila jsem si obal na nový Kindle a taky pouzdro na tablet, který se tu tak nějak válí k obecnému použití a mám strach, že přijde k úhoně. Na ebayi asi za sedmdesát korun a bez poštovného, tak nekupte to 🙂

Dnes se nám tchánovci nabídli, že si vezmou Brigitku na celý den, ať si trochu odpočineme a Lvíček se vyleží. Nějak se nám ani moc nechtělo, byla posledních pár dní hrozně hodná (až na noc na sobotu, kdy se rozhodla vstávat ve čtvrt na pět a do čtvrt na osm byla vzhůru, pak odpadla zničehonic vkleče na gauči) – ale taková příležitost se neodmítá, tak jsme se hezky poflákali v posteli, pak šli projít do Hvězdy a pak si šli pro beruli. Chuděra, když jsme šli domů, viditelně měla strach, že ji tam „zapomenem“ – myslím, že na noc bez nás budeme muset ještě trochu trénovat.

No… a víc mě nějak nic nenapadá. Akorát už asi uklidíme ty batolecí boby. Byla na nich jednou…

Příspěvek byl publikován v rubrice Co týden dal, Pidižvíci a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.