Fotopřehled 2015/26

Tentokrát s obřím zpožděním a hodně stručně. Zlatým hřebem týdne byl piknik v Nymburce, z kterého je taky asi polovina fotek. Popravdě, po organizační stránce se z něj vzpamatovávám ještě dnes, se dvěmi necestovacími dětmi to bylo tak na hraně (hodina cesta, čtyři hodiny na místě a hodina zpátky), ale strašně super a užili jsme si to všichni, myslím, moc 🙂 A ten aktuální snad zvládnu standardně neděle/pondělí. Zatím to vypadá, že se kromě vedra a Bibinina záškodničení nic moc dít nebude. (Ťuk ťuk.)

Fotky odkazem + tradiční prezentace.

Příspěvek byl publikován v rubrice Co týden dal, Pidižvíci a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u “Fotopřehled 2015/26

  1. Vikouš je takovej slaďouš!!!!! Věř mi, já ty malý děti nemám moc ráda (resp. málokterý mi od mého prvního otěhotnění přijde hezký), ale tohohle drobka bych zulíbala.. a asi ti to ještě párkrát napíšu:o))

    Piknik v Nymburce jsem čekala nějakej ofiko food fest a ona to byla malá soukromá akce!:o) Vidím dobře, že tam byla i Madlenka z blogu janedoe?

    • Děkuju 🙂 já ho žeru, ale já nejsem objektivní, jsem ráda, že se líbí… 😉

      Vidíš dobře! Net je malej 🙂

  2. Máme to těžké, my kojící matky 😀
    Super fotky i popisky-taky vždycky říkám, že bych si zrovna chtěla zasáňkovat. Jenže tohle je největší kopec v Nymburce, takže když nasněží, sejde se tam půl města a jezdí :D:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.