Fotopřehled 2015/38

Minulý týden byl neskutečně našlapaný. Lvíček měl totiž dovolenou a denně s Bibinou někde byli minimálně dvakrát. Každý z těch devíti dní. Doteď jsem groggy a likviduju pozůstatky, zatímco Lvíček byl udiven a mírně rozladěn, že jsem doma skoro nic nestihla. On totiž Vikuláš dokáže být spací miminko, jako z pátku na sobotu, kdy spal od čtyř do šesti, pak od osmi do šesti ráno bez přerušení (poprvé!), dopoledne od devíti do jedenácti a odpoledne od půl druhé do půl čtvrté. Anebo takové jako dneska, kdy spal třikrát 10-20 minut a v noci se cca po hodině až hodině a půl budil. Ale každá voda nakonec steče dolů a pámbu dá, že ty krabice ze stěhování zpracuju… minimálně tehdy, až bude dost starej na pohádky 😉

Fotky tentokrát dvojmo – moje a Lvíčkovy (protože na spoustě akcí jsem s L+B nebyla). Legenda k L. fotkám – Hafíkov, Mirakulum, Farmapark Soběhrdy a nakonec náš zličínský jarmark, který jsem fotila i já, ale Krteček zničený z Bibininy pozornosti… priceless.

Příspěvek byl publikován v rubrice Co týden dal, Pidižvíci a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.