Viktorek 17 měsíců

Začíná se blížit magická hranice roku a půl, kdy se podle mých zkušeností z mimina začne vylupovat člověk. A budoucí člověk Viktor je pěkná podšívka. Jak jsem si tu libovala lomeno stěžovala, že ho nezajímá televize, tak to už je minulost. Většinou už si nemůžu pustit nějaké svoje věci, jako třeba zprávy, aniž by řičel, že chce YouTube. Momentálně se ségrou oba ujíždějí na videích plastelínového Spidermana, Elsy a spol. Je na ně takový krasosmutný pohled, zabořené v křesílkách, hypnotizující bednu… Ale zabavujeme je teď převážně venku a čučení je až za odměnu po večeři.

Před pár dny se naučil jezdit po klouzačce. Hezky sám úplně seshora, kam si i sám vyleze, jen na první příčku žebříku mu pomáhám.

A začíná mluvit! Jedno z prvních slov, která po nás opakuje a které mu rozumíme, je „uampa“ na adresu stropních svítidel.

Taky se ale dokáže pěkně vztekat. Obávám se, že už nám pomalu začíná vzdor. S oblibou zdrhá nebo jinak škodí a směje se na celé kolo, protože dobře ví, že nemá. Jeho nejvíc otravná vlastnost je nechat si volně odpadnout hlavu, když si chce lehnout – už máme oba modřiny.

Vyřadila jsem první část oblečků 86.

Příspěvek byl publikován v rubrice Pidižvíci a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u “Viktorek 17 měsíců

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.