Tygrokráva (37. týden)

Posílám rovnou link na fotky. Přijde mi neuvěřitelné, že to není ještě ani týden, kdy jsme v letních šatech jeli do zoo ve Stanici přírodovědců na Smíchově. Dneska v neděli mám pocit existence v úplně jiné galaxii; po dvou dnech nepřetržitého deště a po čtyřech dnech zabavování (opět) nemocného dítěte (navíc taková podivná nanicovatá zadní rýma, takže ji asi v úterý pošlu do školky, buď to ustojí, nebo lehne s „něčím pořádným“, ale takhle by mi mohla klempírovat doma měsíc). Zabavování dětí je o to komplikovanější, že jsem u Vikiho eliminovala televizi, takže se na ni B může dívat jen, když on je v jiné místnosti anebo spí. Zjistila jsem, že mu fakt nedělá dobře, poslední dobou byl schopen prostát den u bedny, vřískat a ukazovat na ovladač. Po odvykačce je z něj mnohem spokojenější dítě, začal si zase sám hrát – ale neodvážím se mu tím pádem ukázat ani ségry videa, aby to nesklouzlo do starých kolejí.

Ztratili jsme mikinu, nikdo neví kde a jak. B ji měla minulý pátek ve školce a když jsem ji chtěla vzít večer na hřiště, nemohla jsem ji najít. Patrně s ní nepřijeli, ale ve školce nebyla a do obchodu s botami, kde byli potom, ji prý nebrali. Byla asi za dvě stovky z Lidlu a L. říká, že se mu stejně nelíbila, ale mně je jí přece jenom líto 😀 byla bavlněná s kapucou a taková praktická. A měla ji snad ani ne měsíc. Ale věci přicházejí a odcházejí, za ztracenou Viktorkovu lahvičku mi Puffin poslala náhradu (děkuju!) a taky jsem včera našla pod postelí pohřešovaný hrací telefon, takže… co se dá dělat.

Držím si palce, ať se B té rýmy brzo zbaví, a jdu spát – minulá noc byla nejstrašnější snad za poslední rok…

(Titulek vysvětlen v albu ;))

Příspěvek byl publikován v rubrice Co týden dal, Pidižvíci a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u “Tygrokráva (37. týden)

  1. Jo! Tu zadní rýmu jsme schytali všichni, až na M. a jeho supermaní imunitní systém. Minulý týden jsem děcka držela půl týdne doma, dneska už naběhli a kecy na to byly. Jenže ona právě ta dutinová rýma dovede vydržet i tři týdny a to si můžu rovnou vzít dovolenou do Vánoc (kdybych nějakou měla). Tygr by mohl být ještě rozešitá žirafa, u který si švadlena po chvilce všimla, že šije z blbý látky:)

    • To je fakt, žirafu bez krku to připomíná asi nejvíce prvky 😉

      B byla dneska ve školce a vrátila se v lepším stavu než po týdnu doma. Podezírám z toho z velké části fakt, že školka je ve starém vlhkém baráku 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.