Velmi stručně (33. a 34. týden)

Nahrávat fotky, psát blog, jezdit na výlety a obstarávat domácnost se nedá. Omlufte potíve.

Viki začíná bejt pěkně drzej. Na všechno, co se mu nelíbí, odpovídá buď zaprděním na jazyk, „blelele“ jako čert nebo oslovením „babo Jago“.

Na Lvíčkově sabbaticalu jsme zatím zažili spoustu skvělých výletů a zážitků a možná se taky někdy dostanu k tomu, že je podle fotek všechny zpracuju. (V půlce září, až půjdou děti do školky?!)

Výročí. Osm let od svatby a třináct celkem spolu. Bronzová svatba, dostala jsem soupravu náušnic a náhrdelníku v bronzovém vyhotovení a já L. dala bronzovou ozdobu ve tvaru srdce a bronzový svícen. Byli jsme na večeři v Mlýnci a je to ve fotkách, bohužel fakt nemám čas a sílu na popisky.

Poslední den srpna. Konec prázdnin, který se nás zatím ještě netýká, protože naše školka jede nonstop. Počasí ovšem „vyšlo“ jako naprogramované. Všichni okolo mě litují, že je konec léta, ale já ani v nejmenším. Před námi je září, měsíc burčáku, zralých ořechů, měkkého odpoledního sluníčka a babího léta. Moje nejoblíbenější období. Doufám jedině, že bude ještě aspoň jeden víkend tak teplo, abychom mohli Bibi dopřát slíbený piknik 🙂

Fotky za 33. týden zde a 34. týden tady.

Příspěvek byl publikován v rubrice Co týden dal, Pidižvíci a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.