Kindle: Zmrtvýchvstání (32. týden)

Zní vám to jako název hororu? Taky to horor byl! 🙂 Jednou ráno byl na screensaveru jen ten pitomý strom a na zapínací tlačítko ani na reset to nereagovalo. Tak ho Lvíček zkusil rozebrat a nakonec ho rozchodil, jen kolem displeje je takový jakoby ulepený okraj, ale číst se na tom v pohodě dá. Tímto ještě jednou děkuju, protože před koncem prázdnin a dovolených bych… no nějak se obešla, ale velkou radost neměla 🙂

Fotky z 32. týdne tady. Chtěla jsem původně nahrát i minulý týden a zase to zpublikovat dohromady, ale fotek je moc, příležitostí málo a doma mám toho nejvěrnějšího čtenáře, který vždycky přijde s „bude blog?“ „kdy bude blog?“ „já nechci bejt nenažranej (po blogu k Vikiho výročí), ale blog s fotkama bude taky?“ Takže zatím tak. Komentovat jednotlivé výlety nemám zatím sílu, ale zatím to bylo fajn. Jen teď už oba začínají být utahaní, pro příště víme, že dva týdny by byly tak akorát.

Příspěvek byl publikován v rubrice Co týden dal, Pidižvíci a jeho autorem je quanti. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.